Στέφανος Χάρης

Η βρισιά του Πανούτσου στον Νίκο Αναστόπουλο (video)

Ο «Αλενατόρε» διηγήθηκε την επική ιστορία με την…βρισιά του Πανούτσου και τον παράγοντα που δεν καταλάβαινε τι διάβαζε.

Γράφει ο Στέφανος Χάρης

Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου αγαπητέ αναγνώστη, (εφόσον δεν το έχεις κάνει ήδη) είναι να βρεις και να απολαύσεις μέχρι την τελευταία τηλεοπτική ρουφηξιά την μυθική συνέντευξη του Νίκου Αναστόπουλου στον Κωστόπουλο, το βράδυ της Τετάρτης.

Αν παρακολουθήσεις 15 λεπτά από το ρεσιτάλ του «Αναστό» δεν χρειάζεται καν να πας φαντάρος και να κάνεις «Καλλιόπη» και γόπινγκ. Γίνεσαι και έτσι άντρας (μην κάνεις το λάθος μόνο και τη δεις με την καλή σου. Μπορεί να πιάσει παιδί απ’ την τηλεόραση…).

Ο «Αλενατόρε» σε τρελά κέφια, αποκάλυψε όλα τα μικρά μυστικά του άντρα του σωστού δίνοντας τα φώτα του στις νεότερες γενιές (εραστών) που μεγαλώνουν έχοντας ως πρότυπο ζεν πρεμιέ τον Πασχάλη Τσαρούχα (νιάου)…

Δυστυχώς κάνοντας μια γύρα στα αθλητικά sites παρατήρησα με έκπληξη ότι οι αγροτινέιτζερ αθλητικογράφοι ασχολήθηκαν περισσότερο με τα επουσιώδη (πχ ότι δεν του γεμίζει το μάτι ο Ομπράντοβιτς, ότι ο Φορτούνης είναι παικταράς, αλλά ελαφρώς μπούλης και ότι ο Μαραντόνα θέλει 3 Μέσι στην καθισιά του) και όχι με τα πραγματικά σημαντικά.

Γι’ αυτό λατρεμένε αναγνώστη φρόντισα να αποκαταστήσω την τάξη και να σου παρουσιάσω τις κορυφαίες ατάκες του Αλενατόρε, που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου «8+1 ατάκες που πρέπει να γνωρίζω πριν μπω στα 40».

Ο «Αναστό» μίλησε:

Για την συχνή παρουσία του στο Da capo: «Υπάρχει μια διαφορά. Εγώ δεν έγινα γνωστός επειδή πήγα στο Da capo. Το Da capo έγινε γνωστό από εμένα».

Για τη σχέση του με τα λεφτά: «Εγώ είμαι της συνταγής του συχωρεμένου του παππού μου: Τα λεφτά και τα ψάρια πρέπει να τρώγονται νωπά».

Για το ξεχωριστό ταλέντο του Καρπετόπουλου: «Ο Καρπετόπουλος έχει αυτό το χάρισμα. Χωρίς να έχει δει το παιχνίδι (μπορεί να είναι σε άλλο γήπεδο) αν τον πάρεις τηλέφωνο και του πεις “αυτό το παιχνίδι ήρθε 3-0 μπορείς να κάνεις την ανάλυση;” θα στην κάνει χωρίς να έχει δει το παιχνίδι».

Για το αν θα διαιωνίσει το είδος του: «Εκτός του ότι πρέπει να φάμε και κουφέτα, το άγχος που έχω είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε και το όνομα. Δεν μπορεί να μην υπάρχει όνομα».

Για το πώς τη θέλει τη γυναίκα: «Δεν με νοιάζει να είναι ωραία η γυναίκα, ‘ντάξει το οπτικό παίζει ένα ρόλο. Δεν είπαμε να είναι και καμιά κουκουβάγια».

Για το αν μετάνιωσε που δεν πήγε στον Ολυμπιακό όταν του έκανε πρόταση ο Κόκκαλης: «Για το μόνο πράγμα που μπορεί να μετανιώσω είναι αν μου πουν να πάω γονατιστός στην Παναγιά της Τήνου και δεν πάω. Εγώ γονατιστός δεν πάω πουθενά αλλού».

Για τη διαφορά των Ιταλίδων απ’ τις Ελληνίδες: «Οι γυναίκες οι Ιταλίδες δεν είναι ωραίες μόνο οπτικά, είναι ωραίες και με τα ντυσίματα τους. Βλέπεις μια Ελληνίδα στις 10 το πρωί φοράει τη ρόμπα και πάει να φάει μπουγάτσα».

Για το αν του αρέσουν οι νέες ή οι πιο ώριμες γυναίκες: «Είμαι της αρχής ότι η γριά κότα έχει το ζουμί. Ξέρει την αποστολή της, είναι βασικό να ξέρεις την αποστολή σου».

Για το λόγο για τον οποίο ξύρισε το εμβληματικό μουστάκι του: «Για να δείχνω νεότερος. Δεν βλέπεις τώρα χωρίς μουστάκι που δείχνω πιο νέος;»

Το κλου της βραδιάς όμως αγαπητέ αναγνώστη ήταν άλλο. Δάκρυσαν και οι πέτρες όταν ο Νίκος Αναστόπουλος αποκάλυψε πώς προέκυψε το «Αλενατόρε» και ποια ιστορία κρύβεται πίσω απ’ αυτό…

Και επειδή, άλλο να σας το διηγούμαι εγώ και άλλο να το βλέπετε, απολαύστε το σκηνικό, έτσι όπως το περιέγραψε ο «Αναστό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x